Καλέστε μας: 2510-361416 & 2510-361417   |   site  |  Ισολογισμός
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PDF Print E-mail

Η ιστορία της εταιρείας μας άρχισε το 1955, όταν ο Χρυσοβέργης Αβδημνιώτης ξεκίνησε να εμπορεύεται Τυρί Φέτα στο κατάστημά του στην περιοχή του λιμανιού της Καβάλας. Η εταιρεία Αβδημνιώτης - Τροφέας Α.Ε. όπως υπάρχει σήμερα, δημιουργήθηκε 43 χρόνια μετά, το 1998, όταν οι συγγενείς επιχειρήσεις Αβδημνιώτης Α.Ε. και Τροφέας Ο.Ε. αποφάσισαν να συγχωνευθούν, ενισχύοντας την δυναμική τους στην αγορά.

Με ετήσιους τζίρους που ξεπερνούν τα 12.000.000 ευρώ, με διαρκή άνοδο των δραστηριοτήτων της, προσωπικό 25 ατόμων, ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 2500 τ.μ στη ΒΙ.ΠΕ Καβάλας στις οποίες εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες μέθοδοι αποθήκευσης και συντήρησης καθώς επίσης και οι σχετικές οδηγίες υγιεινής όπως καθορίζονται από το πιστοποιητικό διαχείρισης και ασφάλειας των τροφίμων ISO 22000 και σύγχρονα μηχανογραφικά συστήματα, η εταιρεία μας αυτήν την στιγμή είναι μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στον τομέα της διανομής τροφίμων.

Τα δρομολόγιά μας καλύπτουν τους νομούς Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης και Κομοτηνής, ενώ συνεργάτες μας καλύπτουν τους Νομούς Έβρου, Κιλκίς, Σερρών και Θεσσαλονίκης.

Οι εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε, επιλεγμένες πάντα με βάση την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων τους, είναι οι ακόλουθες:

  • Frieslandcampina Hellas (ΝΟΥΝΟΥ)
  • ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. (Τυροκομικά ΔΩΔΩΝΗ)
  • Βιομηχανία Γάλακτος Ξάνθης (ΡΟΔΟΠΗ)
  • Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου (TRATA-FLOKOS κλπ.)
  • ΝΙΚΑΣ Α.Ε. (Αλλαντικά ΝΙΚΑΣ-Catering)
  • PEPSICO-HBH (Αναψυκτικά PEPSI-Χυμοί ΗΒΗ)

Προωθούμε και υποστηρίζουμε τα προϊόντα τοπικών παραγωγών, όπως τα όσπρια της Ε.Α.Σ. Καβάλας, το Παραδοσιακό Τυρί Νέστου (Π.Ο.Π.), το Παραδοσιακό Τυρί Παγγαίου, το ελαιόλαδο και τις ελιές Θάσου, τα τουρσιά Μακεδονική Γη. Παράλληλα, εισάγουμε από το εξωτερικό και διαθέτουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς Gouda, Edam, Μανιτάρια, Σκυλοτροφές.

Η εταιρίας μας έχοντας συνοδοιπόρους τις εταιρίες ΒΙΟΤΥΡ Α.Ε.Β.Ε και Rama Foods Α.Ε με τις οποίες μοιράζονται κοινούς στόχους και φιλοδοξίες έχει καταφέρει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της στην αγορά αντιπροσωπεύοντας εταιρίες όπως:

  • ΤΥΡΑΣ ΑΕ
  • ΚΑΣΕΡΙ ΛΕΒΕΤΙ

Το ήθος, η συνέπεια και η αξιοπιστία είναι οι αρχές που διέπουν κάθε δραστηριότητα της εταιρείας μας και πάνω σε αυτές τις αρχές οφείλουμε την επιτυχημένη μας πορεία. Το πελατολόγιό μας είναι για εμάς η μεγαλύτερη επένδυση και για μας ο ευχαριστημένος πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμιση. Στις σημερινές εποχές του αδυσώπητου ανταγωνισμού, προσπαθούμε να δώσουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα εργαλεία επιβίωσης: την ποιότητα και την καλή τιμή. Αυτό είναι που μας καθιστά Απαραίτητους Συνεργάτες.